nl

Join us

Heb jij het in je?

Zie jij jezelf al in alle vrijheid creatieve, simpele oplossingen maken voor complexe problemen? Ben jij de software professional die uitdaging zoekt bij opdrachtgevers en collega's en niet bij zijn management? Zoek jij die zelfstandigheid, zonder eenzaam te worden? Dan komen we graag met je in gesprek!

Wij zijn een heel normaal bedrijf

…althans dat vinden wij. Wij vinden het normaal dat mensen zelfstandig werken zonder aansturing van een manager, dat degene die bij ons werken eigenaar zijn en de besluiten kunnen nemen, dat je collega’s jouw salaris bepalen, dat je zelf besluit waar, wanneer en waaraan je werkt en dat wij derhalve geen interne urenverantwoording en vakantiedagenadministratie hebben. Het vreemde is wel dat alle andere organisaties die wij kennen in onze ogen bijzonder zijn, omdat zij dit niet normaal vinden.

Ontmoet ons tijdens de meetup's

Laten we elkaar eerst leren kennen tijdens meetup in een informele sfeer. Deze bijeenkomsten vinden plaats in het huis van ihomer te Etten-Leur. Hier leer je iedereen kennen en gaan we in gesprek met elkaar. Ben jij de nieuwe deelnemer die we zoeken dan krijg je een uitnodiging voor een persoonlijke pitch.

Laten we in gesprek gaan

Lijkt het je wel wat? ‘Wanna be an ihomer’? Laat hieronder dan je naam en telefoonnummer achter en we nemen snel contact met je op.