nl

Veel contact over contactloos betalen

Nooit meer muntjes kopen dankzij SOeasy

So-Easy Pay Systems B.V. biedt slimme betaaloplossingen voor festival-, leisure en sportlocaties. Deze moeten in de plaats van het aloude muntjessysteem komen. Bezoekers krijgen een speciale pas waar ze onder andere saldo op kunnen laden om er vervolgens veilig en snel op de locatie mee te betalen. Mooie ideeën, maar hoe ga je dat realiseren? SOeasy heeft hiervoor een team van specialisten samengesteld waar ihomer onderdeel van uitmaakt.

Projecten

Het resultaat van deze samenwerking: een betaalsysteem met veel koppelmogelijkheden, een grote verwerkingscapaciteit en een hoge betrouwbaarheid. Zelfs zónder netwerkverbinding kunnen de betalingen gewoon doorgaan.

Geen internet? Geen paniek.

Onafhankelijk en offline

Een betaalsysteem bestaat uit meerdere systemen die allemaal samenwerken: een saldocheck, een transactiesysteem, de kassa’s, systeemrapportage… Een van de uitdaging was om de systemen ‘uit elkaar te trekken’, zodat ze onafhankelijk van elkaar en waar nodig offline konden functioneren.

Een andere uitdaging vormden het grote aantal bezoekers, soms meer dan 30.000. Als deze bezoekers allemaal tegelijk gaan betalen of hun saldo willen checken, moet het systeem dat wel aankunnen. Plus: het moet allemaal vlot verlopen; niemand wil drie seconden wachten op een saldocheck.

Twintigduizend. Of misschien wel meer.

Kassa’s, pasjes, saldocheckers, systeemrapportages, banktransacties, online en offline… We zijn erin geslaagd om met SOeasy en hun ontwikkelteam een complex betaalsysteem eenvoudig, veilig en betrouwbaar te maken. Een vol huis met 30.000 mensen op bezoek? Misschien wel meer? Geen probleem als het aan SOeasy en ihomer ligt.

Voor SOeasy leverden we verschillende onderdelen van een product dat contactloos betalen interessant maakt voor diverse locaties.

Is al vanaf het begin graag met klanten in contact en wil samen met klanten sparren om hun problemen op te lossen. Weet met het juiste inlevingsvermogen vaak de vinger…

Van fabrieksautomatisering tot software voor beursvloer en van project alleen tot zware entreprise projecten met 70+ projectleden. Heeft door de jaren heen verschillende technieken zien gaan en komen, van de…

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?