In zee met Brizzr

Sneller, wakkerder en meer gericht op de kandidaat

Brizzr is een bureau gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Ze doen de dingen graag ánders: ‘sneller, wakkerder en meer gericht op de kandidaat’. Daarom wilden ze een tool ontwikkelen waarmee kandidaten inzicht konden krijgen in hun persoonlijkheid en drijfveren. “Is dat technisch mogelijk?” was de vraag aan ihomer.

Projecten

Hand, hoofd en hart

Zo werken we graag. Niet alleen maar handjes om mee te werken, maar ook een hoofd gebruiken om mee te denken over het product, over alternatieven en over manieren om de productiekosten zo laag mogelijk te houden. Dat laatste realiseerden we door bij de eerste ontwikkeling de financiële risico’s te delen. We gingen als ihomer-ondernemers met Brizzr in zee en daarmee raakte ook ons hart betrokken bij MyHabits, MyDrives en later MyMatch.

Knap staaltje techniek gevraagd
Wat Brizzr wilde maken was een ingewikkeld en volstrekt nieuw product. Aan de hand van wetenschappelijk ontwikkelde vragenlijsten moest de gebruiker een uitgebreide en volledig automatisch geproduceerde rapportage krijgen van zijn profiel. De rapportage moet de kandidaat vervolgens kunnen exporteren naar Powerpoint of een andere Office-applicatie.

Als het er simpel uitziet, zit er meestal een complex systeem (en een berg werk) achter. Dat geldt ook hier. Het resultaat van onze noeste arbeid is een set online tools die: eenvoudig zijn in gebruik; een prettig en zelfs ‘sexy’ design hebben; aan de ‘achterkant’ voorzien zijn van een soepel functionerend backoffice-systeem waardoor facturering en administratie vlekkeloos verlopen.

Werken met hoofd, hart en handen.

Prettig (samen)werken

Brizzr noemt zich een uitgeslapen organisatie, maar ook wij moesten goed uitgeslapen zijn om deze nieuwe producten en de bijbehorende systemen te ontwikkelen. Gelukkig vinden wij het heel prettig om te werken met ons hoofd, ons hart en onze handen.

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?