nl

In zee met Avance en MyDrives

Sneller, wakkerder en meer gericht op de kandidaat

Avance is een bureau gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Ze doen de dingen graag ánders: ‘sneller, wakkerder en meer gericht op de mens’. Vanuit hun nieuwe bedrijf MyDrives wilden ze een online assesment ontwikkelen waarmee mensen inzicht konden krijgen in hun persoonlijkheid en drijfveren. “Wat zijn de technische uitdagingen?” was de vraag aan ihomer.

Projecten

Hand, hoofd en hart

Zo werken we graag. Niet alleen maar handjes om mee te werken, maar ook een hoofd gebruiken om mee te denken over het product, over alternatieven en over manieren om de productiekosten zo laag mogelijk te houden. Dat laatste realiseerden we door bij de eerste ontwikkeling de financiële risico’s te delen. We gingen als ihomer-ondernemers met MyDrives in zee en daarmee raakte ook ons hart betrokken bij MyDrives en later MyHabits en MyMatch.

Knap staaltje techniek gevraagd
Wat MyDrives wilde maken was een ingewikkeld en volstrekt nieuw product. Aan de hand van wetenschappelijk ontwikkelde vragenlijsten moest de gebruiker een uitgebreide en volledig automatisch geproduceerde rapportage krijgen van zijn profiel. De achterliggende algoritmen en ingevulde vragenlijsten moesten vertaald worden naar visueel aantrekkelijke presentaties.

Als het er simpel uitziet, zit er meestal een complex systeem (en een berg werk) achter. Dat geldt ook hier. Het resultaat van onze noeste arbeid is een set online tools die: eenvoudig zijn in gebruik; een prettig en zelfs ‘sexy’ design hebben; aan de ‘achterkant’ voorzien zijn van een soepel functionerend backoffice-systeem waardoor facturering en administratie vlekkeloos verlopen.

Werken met hoofd, hart en handen.

Prettig (samen)werken

MyDrives is een innovatieve organisatie, maar ook wij moesten innovatief werken om deze nieuwe producten en de bijbehorende systemen te ontwikkelen. Gelukkig vinden wij het heel prettig om te werken met ons hoofd, ons hart en onze handen.

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?