nl

ihomer pioniert voor pionier in verlichting

De lichtvernieuwers van Innr Lighting bedachten een lichtsysteem dat met de smartphone bediend kan worden.

Ze maakten de lampen en een innovatief koppelsysteem, maar hoe maak je een goede app? Voor deze specialistische klus lieten ze hun licht schijnen op de softwareprofessionals van ihomer. De wens: niet alleen maar lampen uit en aan kunnen zetten, maar een hele set vaste instellingen kunnen programmeren voor bijvoorbeeld TV kijken, het ontbijt of een feestje. Eerste vereisten: gebruiksvriendelijk en een soepele communicatie met het Innr-systeem. We maakten voor zowel iOS als Android een applicatie die aan al deze eisen voldoet.

Projecten

Wat voor topsporters geldt, telt ook voor ihomer

Eenvoud in complexiteit

Wat voor topsporters geldt, telt ook voor de software professionals van ihomer: hoe simpeler het eruit ziet, hoe meer werk erachter zit. Voor de gebruiker moest de app heel eenvoudig zijn en toch een keur aan mogelijkheden bieden. De grootste uitdaging was wel dat hij soepel moet kunnen ‘praten’ met het lichtsysteem. Eén of twee seconden wachttijd voordat de lampen reageren op een commando is niet acceptabel. Alleen een directe reactie op een ‘swipe’ of een commando werkt prettig.

Innovatief pionierswerk
Een app ontwikkelen voor Innr Lighting is geen rechttoe-rechtaan klus. Innr is zeer innovatief en verricht op dit gebied ronduit pionierswerk, ook als het gaat om de software die het lichtsysteem aanstuurt. Dat betekent dat we als appontwikkelaar in dat pionierswerk mee moeten gaan om de applicatie perfect af te kunnen stemmen op de Innr-software.

Kenmerken van de app

Het lichtsysteem van Innr ligt inmiddels in de winkels en de app staat klaar in de appstore. De belangrijkste kenmerken van deze app zijn:

  • Vriendelijk voor de gebruiker
  • Soepele en snelle communicatie met Innr-systeem
  • Geschikt voor iOS en Android

Zolang Innr Lighting blijft innoveren, zal ihomer dat ook met de app blijven doen. Er komen steeds nieuwe functies bij en we werken continu aan nóg meer gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker. Innr brengt licht in huis, ihomer brengt licht in IT.

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?