nl

Groots in samenwerking

Projecten

Ontwikkelaars die hun mannetje staan

Eind 2017 kwam een van de big four accountancy firma’s bij ihomer met de vraag: “Ik zoek ervaren ontwikkelaars die in staat zijn mee te denken en die communicatief hun mannetje staan. Volgens mij hebben jullie die.” Dat klopt. Wij zijn niet alleen zeer bedreven in IT, maar ook heel goed in de samenwerking met opdrachtgevers. Onze kritische instelling is daarbij cruciaal: wij leveren niet wat de opdrachtgever vraagt; wij leveren wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

 

Regie met vier poten in de modder

Na de eerste brainstormbijeenkomst startten we met een ‘kwartiermeester’. Uiteindelijk hebben wij een viertal  teams opgezet bestaande uit een scrummaster, meerdere software engineers, een tester en een designer. We zijn vanaf het begin betrokken bij het opzetten van de architectuur, het inrichten van het Scrumproces en de CI/CD-straat. 

 

Het ihomerteam levert een belangrijke bijdrage aan het design en de kwaliteit van het product en is verantwoordelijk voor de kwantiteit en kwaliteit van de bezetting. De processen zijn ingericht met SOC2 type 1 als uitgangpunt. We behouden de regie met de blik van een giraffe: overzicht van bovenaf, maar wel met vier poten in de modder.

 

Complexe softwareontwikkeling vraagt om een pragmatisch aanpak. Door slim na te denken over de inrichting van het ontwikkelproces kunnen we snel en blijvend waarde toevoegen.

 

Altijd de juiste experts bij de hand

Dankzij de organisatiestructuur en onze manier van werken hebben wij de juiste mensen kunnen vinden om ze te helpen. Met ons uitgebreide en landelijke netwerk is de meest specialistische kennis en kunde binnen handbereik. Zo kunnen we inspelen op elke wens van hun topklanten.

 Het ihomerteam biedt:

  • Altijd specialistische kennis bij de hand
  • Heldere communicatie
  • Meedenkers en kritische-vragenstellers

 

Groots in samenwerking, dus klaar voor elke uitdaging

Het ihomerteam blijft werken aan steeds nieuwe en betere producten, waardoor onze opdrachtgever snel en optimaal de wensen van zijn klanten kan vervullen. Daarbij is geen technische of communicatieve uitdaging te groot!  

 

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?

Snelle software engineer die met “gouden handen” in staat is verwachtingen te overtreffen. Is enorm geïnteresseerd in ontwikkelingen in het vakgebied en weet nieuwe zaken snel op te pakken. Wordt…