Terug naar ons werk

Hoe Infuse de weg vrijmaakt voor elektrische auto's

De zon schijnt fel op de snelweg terwijl je in je elektrische auto naar je vakantiebestemming rijdt. Je hebt nog een paar uur rijden voor de boeg en je ziet dat je accuniveau begint te dalen. Je voert je bestemming in op het navigatiesysteem en het wijst je de weg naar het dichtstbijzijnde laadpunt op je route.

Je rijdt de parkeerplaats op en ziet het laadpunt al van een afstandje staan. Het ziet er modern en goed onderhouden uit. Je parkeert je auto voor het laadpunt en pakt de stekker in de hand. Je steekt de stekker in de aansluiting van je auto en je pakt je mobiele telefoon uit je zak en start de laadsessie.

Je stapt het dichtstbijzijnde koffietentje binnen om te genieten van een bakje koffie terwijl de Infuse-software ervoor zorgt dat je auto opgeladen wordt. Infuse, ontwikkeld door de EV-experts van ihomer, maakt het mogelijk dat duizenden laadpunten wereldwijd, van Australiƫ tot Engeland en van Nederland tot Noord-Amerika, EV-rijders kunnen voorzien van een naadloze laadervaring.

De Infuse suite bevat alle mogelijke softwaretools en platformen die een EV-bedrijf nodig heeft om hun laadpunten te beheren. Dit betekent dat EV-bedrijven zich kunnen richten op de ontwikkeling van nieuwe technologieƫn en diensten, terwijl de Infuse suite ervoor zorgt dat hun klanten altijd kunnen laden bij elk laadpunt, waar dan ook ter wereld.

De adoptie van elektrische auto’s groeit en daarmee ook de behoefte aan een betrouwbaar laadnetwerk. Dankzij Infuse wordt de weg vrijgemaakt voor een toekomst waarin elektrisch rijden de norm is en we ons geen zorgen meer hoeven te maken over het vinden van een laadpunt.

Meer weten? Kijk op infuse-ev.com of kom kennis maken met onze EV experts!

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.