nl en

Wie zijn we?

Wij zijn de meest gemotiveerde software professionals voor onze klanten.

De diensten die ihomer levert kan het best omschreven worden als maatwerk software in projectvorm. Onze meerwaarde zit niet alleen in onze net andere manier van werken, onze passie en ons technisch vernuft, maar met name in ons vermogen om met simpele technische oplossingen te komen voor complexe business uitdagingen. Door onze brede kennis en ervaring zijn wij in staat mee te denken, met alternatieven te komen en samen met onze opdrachtgevers de beste oplossing te creëren.

Meet us

Om onze meerwaarde meer inhoud te geven en te vergroten hebben wij de teams in onze organisatie ingericht op een of meerdere domeinen. Dat zijn gebieden waar wij al de nodige kennis en ervaring hebben opgedaan en dus eerder snappen wat er gedaan moet worden. Deze focus geeft ons tevens de mogelijkheid om onze kennis niet alleen in projectvorm aan te bieden, maar soms ook in de vorm van (tussen)producten of services.

Wij bieden dit alles aan onder de naam “homeshoring” als een alternatief voor de trend offshoring. Homeshoring is het uitbesteden van projecten aan een organisatie waarbij de mensen vanuit een locatie in Nederland werken. Voor onze opdrachtgevers is deze vorm prettig omdat zij geen taal-, tijd- en cultuurverschillen ervaren. Voor ons is de belangrijkste win dat wij, doordat wij zelf kunnen kiezen waar wij willen werken, geen nutteloze tijd in de files doorbrengen.

Wij geloven meer in homeshoring