nl

ihomer Performancetesten

Events

Performancetesten

We organiseren wederom een gezellige, leerzame avond. Dit keer is het onderwerp “Performancetesten”. Performancetesten gaat over *veel* en *vaak*: veel gelijktijdig actieve gebruikers die vaak dezelfde handelingen uitvoeren op een website. Om te controleren of die website dat aantal gebruikers op de gewenste manier kan afhandelen wordt er een performancetest uitgevoerd, veelal met geautomatiseerde hulpmiddelen.

In deze interactieve presentatie wordt op een ludieke wijze inzichtelijk gemaakt hoe enerzijds een systeem in elkaar zit, anderzijds hoe je dat op het aspect performance kan testen. Dit gebeurt met hulp van regenpijpen, antislipmatjes en pingpongballen. Deze presentatie is bedoeld voor iedereen die graag meer wil weten over het onderwerp performancetesten, en dat kan variëren van ontwikkelaars, testers, testmanagers, projectleiders, tot lijnmanagers.

We beginnen om 18.00 u. met een hapje en een drankje tijdens een kennismaking met ihomer. Om 19.00 u. zal Roland Mees je meenemen in de wereld van performancetesten. Als afsluiter kan er vanaf 20.30 u. nagepraat worden onder het genot van een drankje.

In verband met het eten willen we je vragen om uiterlijk de dag ervoor aan te geven of je er bij bent en hoeveel je mensen meeneemt.

Wil jij je graag aanmelden? Ga dan naar onze ”Meetup” page.

Kijk op Meetup.com

Om je aan te melden, maar ook om te zien wie er nog meer gaan.

Meld je nu aan.
Bij onze Meetups zijn gezellige leerzame avonden onder het genot van een borrel.
Het doel is om ons netwerk te vergroten, we leren je graag kennen.

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?

Bekijk ook