nl

ihomer meetup: NFT’s

Events

ihomer meetup: NFT’s

We organiseren wederom een gezellige, leerzame avond. Dit keer is het onderwerp “NFT’s”. NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Alles wat digitaal is wordt daarmee een soort onvervangbaar digitaal kunstwerk. Dat leidt tot interessante, wonderlijke ontwikkelingen. Waarom betaalt iemand 69 miljoen dollar voor een ‘digitaal plaatje’?

Een NFT is een Non-Fungible Token: een niet-inwisselbaar, onvervangbaar eigendomscertificaat. Dit certificaat kun je digitaal creëren en koppelen aan een digitaal object zoals een afbeelding en koppelen aan een blockchain. Hierdoor kun je bewijzen dat het digitale object jouw eigendom is. Door dit certificaat te maken, creëer je eigenaarschap. Het certificaat bewaar je in een digitale portemonnee. Een NFT is je eigen, unieke bewijs van authenticiteit.

Tijdens deze Meetup gaat ihomer deelnemer Bart in ’t Veld dieper in op de techniek hierachter. Ook laat hij zien hoe je met open source tools zelf met NFT’s aan de slag kunt!

We beginnen om 18.00 u. met een hapje en een drankje tijdens een kennismaking met ihomer. Om 19.00 u. zal Bart in ’t Veld je meenemen in de wereld van de NFT. Als afsluiter kan er vanaf 20.30 u. nagepraat worden onder het genot van een drankje.

In verband met het eten willen we je vragen om uiterlijk de dag ervoor aan te geven of je er bij bent en hoeveel je mensen meeneemt.

Kijk op Meetup.com

Om je aan te melden, maar ook om te zien wie er nog meer gaan.

Meld je nu aan!
Bij onze Meetups zijn gezellige leerzame avonden onder het genot van een borrel.
Het doel is om ons netwerk te vergroten, we leren je graag kennen.

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?