nl

Meatup on tour

Events

Meld je aan!

Over ihomer

Wij zijn een organisatie die het volgens de buitenwereld ‘een beetje anders’ doet, maar die zelf denken dat de rest van de wereld gek is. De menselijke maat in alles wat wij doen vinden wij het belangrijkst. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je goede mensen bij elkaar zet, er mooie dingen ontstaan. Wij zien het als onze roeping om een ‘vrijplaats’ te creëren waar vakmensen met elkaar hun vak kunnen uitoefenen. Een plaats waar samenwerken vanzelf gaat en enthousiasme & plezier de regel zijn. Dé plaats die dit uitstraalt naar de omgeving. Wij willen het voorbeeld zijn dat software ontwikkeling leuk, inspirerend en motiverend werk is. Die vrijplaats is ihomer geworden, gebouwd op onze kernwaardes: willen, samen en simpel.

Onze Academy

De ihomer Academy helpt je om de stap van studeren naar werken eenvoudig te zetten. In een half jaar word je meegenomen in alles wat te maken heeft met werken in de echte wereld van software engineering.

Naast meewerken in een van onze projecten wordt elke week tijd ingeruimd voor tracks die te maken hebben met werken in onze organisatie. Dit kunnen technische tracks zijn als Cloud, maar ook Scrum, en de financiële kant komt aan de orde.

Het half jaar is bedoeld als oriëntatie op onze organisatie, zodat wij samen kunnen bepalen in welk deel van de ihomer organisatie er een goede match te maken is voor vervolgstappen.

Meatup on tour

Onze Meatup on tour is een initiatief van de ihomer Academy en is onze manier om met jou kennis te maken. Tijdens deze meatup willen we op een leuke manier overdragen wat onze manier van werken is en wat wij kunnen bieden om de stap te gaan maken naar de “echte’ wereld. Je ontdekt de manier van werken in onze organisatie. De menselijke maat, met elkaar willen werken en leuk zijn hierbij de sleutelwoorden.

Meatup on tour is gericht op afstudeerders die op zoek zijn naar een baan waarin het ontwikkelen van goede software centraal staat. Alle toekomstige software engineers zijn van harte welkom!

Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop en voor zowel het eten als drinken zijn de kosten voor ons. Om 17:00 is de inloop en wordt er een hapje klaar gemaakt. We hopen je te ontmoeten!

Maak kennis met ons ihomer onder het genot van een hapje en een drankje.

Meld je aan!

Wil je ook samen iets moois creëren?

koffie?