nl
Deelnemers

Matti van Aert

Arctic Orange

Is al vanaf het begin graag met klanten in contact en wil samen met klanten sparren om hun problemen op te lossen. Weet met het juiste inlevingsvermogen vaak de vinger op de zere plek te leggen. Lost deze problemen samen met collega’s op. Haalt zijn energie ook uit het afstemmen van afstudeeropdrachten en geven van workshops op hogescholen. Het klaarstomen van jonge aanwas voor de grote ICT wereld geeft hem veel voldoening.

Ed Bras

Pacific Blue

Een passie voor sporten. Loopt graag hard in de natuur dat leidt tot verfrissende ideeën, na een dag hard werken. Gefascineerd om als hobby duikinstructeur om te gaan met verschillende culturen en mensen. Huidige uitdaging: zijn 100 jaar oude huis om te toveren tot een energieneutraal- en smart home. Een gedreven en analytisch sterk ervaren software engineer die graag vragen stelt. Wordt warm van complexe vraagstukken en knipt ze graag op in simpele lean en mean oplossingen. Is ook in staat dit in jip en Janneke taal uit te leggen. Draagt graag kennis over en stuurt aan op een goede atmosfeer in het team. Dat leidt tot een efficiënte en productieve werkwijze waar lol, en een positieve sfeer centraal staan.

Vincent Verschuren

Arctic Orange

Heeft een passie voor Software, Hardware, Muziek en Radio en iedere combinatie daarvan. Brengt zijn tijd daarom niet alleen door achter de computer, maar je kunt hem ook vinden met een koptelefoon, microfoon of zelfs een soldeerbout in de hand. Software Professional met een ruime ervaring in verschillende rollen als Software Engineer, Architect en Team Lead. Analytisch sterk, houdt het overzicht over de architectuur, kan zich stevig vastbijten in diep technische problemen maar is ook pragmatisch; het moet gewoon werken. Is met zijn ervaring en passie vaak een drijvende en sturende kracht binnen projecten. Krijgt dan ook energie van projecten waarbij hij vanaf het begin kan bijdragen aan het vormen van het uiteindelijke product. Onderscheid zich door complexe technische zaken eenvoudig te kunnen maken voor niet-techneuten.

Stefan Lochten

Arctic Orange

Woont in Wernhout en is naast zijn werk actief met darts en een voetbal. Dat laatste zowel in de uitvoerende vorm als leidend van een dames team als online als fervent Fifa speler op de PS4. Vind het verder een uitdaging nieuwe gerechten te bereiden en ziet er niet tegenop dat met vriendin Kristel naar binnen te werken. Als vakman is het een doorzetter die geen uitdaging uit de weg gaat. Houd ervan zich nieuwe zaken eigen te maken en communiceert op de open, sociale en spontane wijze. Is in elk team een welkomen en waardevolle aanwinst. Is technisch breed geïnteresseerd en kan in diverse omgevingen zijn bijdrage leveren. Wordt blij van nieuwe uitdagingen.

Clare Morgan-Riddell

Polar White

Vindt het leuk om te spelen: of het nu een bordspel is met haar dochter Madigan, een Dungeons & Dragons campagne met vrienden, of lekker een RPG op de PlayStation. Ze houdt van de natuur en wandelt graag met haar border collie Kohda in het bos. Is nog “groen” op het gebied van software ontwikkelen en vind het fantastische om elke dag iets nieuws te leren. Is leergierig en houdt van aanpakken. Heeft het Microsoft certificaat voor C# gehaald en is nu druk bezig met ASP.Net. Brengt een hoop energie met haar mee en pakt alles wat op haar af komt met enthousiasme aan. Is voor elk projectteam een waardevolle aanvulling.

Jurgen Kuijpers

Atlantic Green

Gedreven en ervaren software engineer met een sterk analytisch vermogen. Krijgt energie van het toepassen van de nieuwste tools en technieken. Zijn brede ervaring en passie zorgt ervoor dat hij zich vastbijt in het oplossen van technische problemen. Door affiniteit met zowel de technische- als de procesmatige kant van agile software ontwikkeling, brengt hij mens en techniek bij elkaar in een organisaties. Hij is iemand die samenwerkt met mensen en tilt teams en projecten naar een hoger niveau.

Mohamed Azarkan

Arctic Orange

Jonge, gedreven en enthousiaste software engineer. Zoekt met passie voor zijn vakgebied naar de beste oplossingen en tools om deze toe te passen binnen bestaande applicaties of nieuw maatwerk. Verbreed actief zijn kennis en heeft interesse voor nieuwe ontwikkelingen. Weet zich deze verrassend snel eigen te maken. Heeft veel interesses in en affiniteit met front- en backend ontwikkeling. Werkt de laatste tijd met veel liefde en passie aan de ontwikkeling van een mobiele applicatie in Xamarin.

Xander Verheij

Pacific Blue

Snelle software engineer die met “gouden handen” in staat is verwachtingen te overtreffen. Is enorm geïnteresseerd in ontwikkelingen in het vakgebied en weet nieuwe zaken snel op te pakken. Wordt gelukkig van snel resultaat leveren waarbij innovatie centraal staat. Heeft ook veel interesse in en affiniteit met DevOps. Wordt blij als veel van het werk automatisch gaat.

Wim Pool

Pacific Blue

Pragmatische software engineer met een focus op het resultaat. Weet complexe zaken terug te brengen naar eenvoud en bekijkt zaken vanuit een verrassende invalshoek. Heeft een voorliefde voor databases, backend software en Microsoft maar werkt de laatste tijd zonder problemen vooral in Java en Javascript projecten waar de voorkant centraal staat.

Peter Moolenaar

Pacific Blue

No-nonsense sofware engineer die snel tot de essentie van de vraag weet door te dringen. Is in staat om die kennis ook om te zetten in snelle resultaten. Heeft een brede kennis van en interesse in tools en technieken en weet deze verrassend snel eigen te maken. Is prima in staat ideeën onder woorden te brengen en op te treden als sparring partner voor opdrachtgevers. Wordt blij van korte trajecten met veel contact met opdrachtgevers.

Mark Manders

Pacific Blue

All-round software engineer die zich makkelijk in teams weet in te passen. Heeft een hoofd vol met feiten over tools en technieken waar zijn omgeving graag gebruik van maakt. Brengt rust en weet met humor zaken te ver- en belichten. Wordt gelukkig van lang lopende projecten.

Joep Joosten

Pacific Blue

Enthousiaste software engineer met een brede en diepe kennis van architecturen en tools. Is altijd geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en wordt gezien als inhoudelijk leider. Is in staat zijn enthousiasme over te brengen en het vertrouwen te winnen. Werkt graag aan de start van projecten en/of als probleem oplosser. Heeft veel kennis van DevOps in het algemeen en AWS in het bijzonder.

Dick Stegeman

Pacific Blue

Relaxte oud IT-er die te lang manager is geweest om nog inhoudelijk werk aan te kunnen. Heeft een passie voor mensen, organisaties en innovaties en zoekt altijd naar pragmatische oplossingen. Durft een eigen koers te varen waarin vertrouwen in mensen het uitgangspunt is. Vertelt graag het verhaal van ihomer. Ziet ihomer als het bewijs dat mensen met een gezamenlijke passie geen managers nodig hebben, dat een organisatie zonder doel succesvol kan zijn en dat “willen” vele malen krachtiger is dan “moeten”.

Ben van Gameren

Pacific Blue

Gedegen software engineer met een scherp oog voor stabiele en betrouwbare software. Heeft aandacht voor structuur en een voorliefde om de betrouwbaarheid te borgen door testen op te nemen. Weet de vragen te stellen die er toe doen en daarmee het verschil te maken in wat een opdrachtgever wil en nodig heeft. Is vaak het aanspreekpunt over functionaliteit.

Robert de Leeuw

Atlantic Green

Een expert op gebied van communicatie protocollen. Heeft bij Ericsson meegewerkt aan de ontwikkeling van de eerste versie van Bluetooth en heeft onder andere gewerkt aan een voorloper van de Philips HUE, een op Zigbee gebaseerde aansturing van verlichting. Is momenteel namens ihomer betrokken bij de ontwikkeling van diverse belangrijke protocollen in het Elektrisch vervoer domein: OCPP en OCPI. Is, als voorzitter van de Technology Working Group, de drijvende kracht achter OCPP, de de-facto standaard voor beheer van Laadpalen. Is voor OCPI de technical editor. OCPI is een relatief nieuw protocol voor uitwisseling van EV charging gerelateerde gegevens tussen diverse partijen. Wordt voor beide protocollen gezien als de expert.

Mark van den Boomen

Atlantic Green

Enthousiaste en gedreven software engineer die altijd op zoek is naar een volgende uitdaging. Of dit nu op het vlak van proces verbetering, architectuur of van andere technische aart is. Werkt graag aan de start van projecten, vervult graag de rol als probleemoplosser en maakt altijd af waar hij aan begon.

Mark van den Bergh

Atlantic Green

Resultaatgerichte software engineer met oog op kwaliteit. Maakt zich in korte tijd bekend met nieuwe projecten, talen en frameworks. Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren. Houdt het overzicht in projecten, brengt rust en heeft een positieve instelling.

Marc Nulens

Atlantic Green

Is met zijn opleiding informatietechniek aan de TU Eindhoven en zijn 20 jaar project ervaring een ervaren IT specialist. Is met zijn inzet op projecten in diverse vakgebieden, van software stacks in digitale settopboxen en protonen bestralers en van mobiele apps tot aan beeldbewerking en motorbesturingen, breed inzetbaar. Is altijd geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied in de breedste zin van het woord.

Lucien Joppe

Atlantic Green

Energieke en gedreven professional die ervaren is in het nemen van verantwoordelijkheid. Daagt zijn omgeving uit om ambities te realiseren en veranderingen door te voeren. Heeft een solide track record opgebouwd in het realiseren en implementeren van projecten. Is in zijn kracht als hij zijn kennis, ervaring en expertise toe kan passen in complexe en tijd kritische situaties. Dit komt vooral tot uiting in zijn aanpak door projecten zowel vanuit Proces-, Systeem- als Organisatie oogpunt te benaderen. Combineert daarbij zijn Technisch Bedrijfskundige opleiding, ervaring en persoonlijke wil om toegevoegde waarde te leveren.

Eric Ettes

Atlantic Green

Is een enthousiaste software engineer met brede interesse op het gebied van software ontwikkeling. Is binnen projecten graag bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring en performance. Wordt blij wanneer hij zich kan vastbijten in een complex probleem. Is optimistisch en zorgt voor een ontspannen sfeer binnen een project team. Staat altijd klaar om collega’s te ondersteunen met zijn kennis over het domein, diverse frameworks en verschillende talen.

Dennis Laumen

Atlantic Green

Software architect van het type giraf – houdt het overzicht en zet de grote lijnen uit maar staat graag met zijn voeten in de modder. Hij gaat in projecten voor robuuste oplossingen maar is in verloren uurtjes fanatiek bezig met de allernieuwste ontwikkelingen. Hij wordt gelukkig van projecten die groot genoeg zijn om interessante complexiteit te bieden maar klein genoeg zijn om een breed scala aan rollen in te kunnen vullen.

Bas van Stratum

Atlantic Green

Gedreven softwareontwikkelaar met ervaring in verschillende sectoren en met verschillende typen projecten. Kwaliteit leveren staat op nummer één. Kan zich daarnaast goed aanpassen aan veranderende omstandigheden en maakt zich nieuwe zaken snel eigen. Zorgt op zijn tijd met een flauwe grap voor een goede sfeer binnen een team.

Sander Brugmans

Polar White

Zeer ervaren software ontwikkelaar met een grote passie voor het vak. Heeft jarenlang bij Philips gewerkt aan projecten variërend van complexe embedded systemen tot applicaties voor Smart TV’s. Heeft zich de laatste jaren met name bezig gehouden met het ontwikkelen van Apps voor Android en iOS apparaten.

Ingo Pak

Polar White

Ervaren software engineer met een zeer brede oriëntatie. Is van alle markten thuis en werkt graag in team-verband naar de best passende oplossing. Streeft daarbij naar kwaliteit met een resultaatgerichte insteek en heeft een blik die verder reikt dan het moment van opleveren.

Boy van der Werf

Polar White

Een toegewijd en enthousiaste alleskunner met een zeer brede ervaring op het gebied van software ontwikkeling, variërend van programmeren tot technische projectleiding. Pragmaticus met een groot inlevingsvermogen in de business materie. Kwaliteitsbewust en gemotiveerd om te zoeken naar de optimale oplossing. Generalist met ervaring in zeer diverse omgevingen en sectoren, van MKB tot multinational, van industriële omgevingen tot financiële sector en met ervaring in een groot aantal technologieën, methodologieën en toepassingen, van UI ontwikkeling tot Enterprise Application Integration.

Berry Ardon

Arctic Orange

Een jonge, gedreven ontwikkelaar die resultaat gericht te werk gaat. Bijt zich graag vast in langdurige trajecten om zich zo een technologie eigen te maken. Is hierdoor in staat veel resultaat in relatief korte tijd te boeken. Werkt goed in teamverband maar kan ook prima volledig zelfstandig functioneren.

Bjorn Raats

Arctic Orange

Jonge software ontwikkelaar met een frisse blik en een passie voor het verwezenlijken van software waar opdrachtgevers blij van worden. Wordt graag betrokken bij alle aspecten rondom projecten waaronder het design en sparren met opdrachtgevers. Werkt graag in teamverband maar kan ook prima zelfstandig aan de slag. Deinst niet terug om sfeer in te brengen met wat humor op zijn tijd. Is in staat te schakelen tussen verschillende projecten om zo kennis op te doen van verschillende domeinen, technologieën en methodieken.

Bennie de Jong

Polar White

Is sinds 2005 werkzaam in het vakgebied van software ontwikkeling. Staat bekend om zijn doorzettingsvermogen, leergierigheid en inzet. Heeft zich de laatste jaren met name bezig gehouden met C#, SQL, ASP.Net, ASP.Net MVC, en Xamarin. Heeft in de afgelopen jaren veel ervaring met software ontwikkeling opgedaan binnen verschillende organisaties: waaronder binnen de de logistieke sector, de zorg, online ticketing, hightech bedrijven en petrochemische industrie.

Jessy Bak

Arctic Orange

Een jonge UX Designer en met een groot inlevingsvermogen. Heeft de passie om op zoek te gaan naar de core drive van de doelgroep en opdrachtgever, om de juiste klik te vinden en een rijke interactie creëren. De werkzaamheden variëren van interaction design tot visueel ontwerp. Maakt orde van de chaos, met als doel het leven van de mensen net wat gemakkelijker te maken.

Coen Kniknie

Polar White

Heeft al op jonge leeftijd ontdekt een sterke interesse te hebben voor techniek en innovatie, vooral als het met computers en software te maken heeft. En wat is er dan mooier om van je passie je beroep te maken. Vind het leuk om nieuwe technologieën te vertalen naar praktische toepassingen en om aan de wieg te staan van producten waar mensen en bedrijven echt beter van worden. Wordt geïnspireerd om mensen en teams te helpen met een duwtje in een bepaalde richting, om over eigen drempels te stappen en zelf meer eigen verantwoordelijkheid en besluiten te nemen. Een team is opgebouwd uit individuen met elk zijn eigen passie. Gelooft dan ook sterk in het gezegde “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.