Verbinden deelnemers

Wij zijn, wat wij zelf noemen, een “vrijplaats”.

Een “vrijplaats” waar software professionals samen kunnen werken aan projecten waar zij en onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn. Wij geloven in de kracht van vrije wil en de ambities van vakmensen om goed werk af te leveren. Wij vinden de menselijke maat in alles wat wij doen belangrijk. Wij geloven niet in contracten maar in het het opbouwen van hechte relaties gebaseerd op vertrouwen.

Onze Meetups zijn gezellige en leerzame avonden onder het genot van een borrel en een lekker hapje. We leren je graag kennen op onze volgende Meetup.

Vertrouwen is het cement van onze organisatie en werkwijze. Mensen zijn actief transparant en vragen om hulp indien nodig. Werken in een vertrouwde omgeving geeft energie.

Onze energie komt voort uit het nemen van eigenaarschap. Daarvoor is het essentieel dat wij snappen wat er nodig is, meedenken over alternatieven en, indien nodig, het lopen van de extra meters om de oplossing te creëren.

Wij staan open voor nieuwe inzichten en delen graag die van ons. Dat is voor ons dé manier om beter te worden. Niet door kennis voor onszelf te houden, maar juist door zoveel mogelijk te delen en mensen uit te nodigen hieraan mee te doen.

Kom langs bij een van onze Meetups

19 september 2023  •  Etten-Leur Meetup: Buiten de lijntjes organiseren

Jaap Peters en Dick Stegman delen hun visie op organisatiestructuur en -cultuur, waarbij Jaap inzicht geeft in Rijnlands Organiseren en Dick zijn ervaringen deelt vanuit ihomer, waar ze het net even anders doen.

Meld je aan
21 juni 2023  •  Etten-Leur Meetup: Energiesysteem van de toekomst

Rob Martens, programma manager bij Netbeheer Nederland verteld een inspirerend verhaal over de ontwikkelingen in de energiesector. Ontdek hoe wij als ihomer met de Infuse Suite een bijdrage leveren binnen de EV-markt.

Terugblik op de meetup
28 februari 2023  •  Etten-Leur Meetup: AWS Serverless

We hebben een AWS Solution Architect uitgenodigd om te spreken over de business case van Serverless en we geven zelf een technische deep dive op eventdriven development op Serverless.

Terugblik op de meetup

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.