Codename Red

Where ambition ignites play

Codename Red combineert passie voor game-ontwikkeling en expertise in cloud-infrastructuur om ambities werkelijkheid maken. Met ervaren Game Developers en Cloud Engineers brengen we samen jouw creatieve ervaringen tot leven.

Pijl

Wat doen wij?

Ons team van experts brengt uw game-ambities tot leven. Als u ideeën voor games heeft, zorgen wij ervoor dat ze niet blijven liggen. We hebben een bekwaam team van Unity-ontwikkelaars die klaarstaan om uw ideeën om te zetten in interactieve, spannende game-applicaties. We bieden efficiënte en betrouwbare game-infrastructuur in de cloud om uw game-applicaties toegankelijk te maken voor een breder publiek zonder geografische beperkingen.

  • Game Development
  • Unity / Godot Developers
  • Cloud Gaming Infrastructure
  • Gamification
Pijl

Waarom Codename Red?

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van digitale ervaringen en het tot leven brengen van ideeën. Onze toewijding om creativiteit te combineren met technische expertise onderscheidt ons in de game-industrie. We garanderen een naadloze overgang van ideevorming naar realisatie, zodat uw idee niet slechts een idee blijft.

Ga met ons mee op de reis om verbazingwekkende game-ervaringen te creëren.

Doe mee!

Klaar om samen met ons de volgende boeiende, spannende en buitengewone game-ervaring te creëren? Neem vandaag nog contact op met Codename Red en laten we uw visie tot werkelijkheid maken.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.